Osallistu Kuopion joukkoliikenteen kyselyyn

Kuopin seudun joukkoliikenne haluaa selvittää mm. joukkoliikenteen nykytilaa ja asukkaiden näkemyksiä joukkoliikenteen toimivuudesta.

Linkki kyselyyn löytyy mm. Kuopion seudun joukkoliikenteen kotisivuilta, osoitteesta joukkoliikenne.kuopio.fi tai suoraan osoitteesta https://wspfi.typeform.com/to/I7IP8S.

Joukkoliikennekysely on avoinna tiistaihin 3.5.2016 asti. Se on tarkoitettu kaikille alueen asukkaille riippumatta siitä, käyttävätkö he joukkoliikennettä ja missä päin Kuopiota tai Siilinjärveä he asuvat.

Kyselyllä kartoitetaan näkemyksiä joukkoliikenteen nykytilasta, kehittämistarpeista ja tulevaisuuden odotuksista sekä joukkoliikennetukeen varattavan määrärahan käytöstä. Koska käytettävä rahaa on rajallinen määrä, pitää määrittää yhteinen tavoite ja tehdä valintoja. Saadut tulokset ovat tärkeässä osassa parhaillaan laadittavassa Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikenteen visio ja strategia 2025 -työssä.

Joukkoliikenne_logo

2 Comments

  1. Leena savolainen

    Miksi puijonlaaksossa bussit (5,7,9,ja6) kulkevat kaikki melkein yhtä aikaa, sitten on melkein puolen tunnin passi? ?

    • Hei,
      Ottaisitko asiassa yhteyttä Puijonlaaksossa toimivaan asukasyhdistykseen. Sitä kautta asiaa voisi alkaa selvittää. Tai yhteyttä voi ottaa suoraaan Kuopion joukkoliikenteeseen, joukkoliikenne.kuopio.fi
      Terveisin,
      Pauli Voutilainen
      puheenjohtaja
      Itä-Puijon asukasyhdistys ry

Kommentit on suljettu