Asiapitoinen kesänavaustapahtuma

Asukasyhdistyksen Tätilässä torstaina 18.5.2017 järjestetyssä kesänavaustapahtumassa oli asiapitoinen ohjelma. Tämä vaikutti osaltaan positiivisesti kävijämäärään, joka oli erittäin hyvä, noin 100 asukasta vieraili tapahtumassa.

Puheenjohtaja Pauli Voutilainen esittelemässä Pihlajalaakson puiston rakennussuunnitelmaa.

Ohjelmassa oli ajankohtaisia ja etenkin Pihlajalaaksolaisia kiinnostavia asioita, kuten Pihlajalaakson uuden puiston ja toriaukean suunnitelmien esittelyä. Suunnitelmat asukasyhdistys sai sekä sähköisenä että paperisena versiona. Paikalla tapahtumassa vierailivat Kuopion kaupungin hyvinvointipalveluiden Mirja Wihuri, metsänhoitaja Seppo Jauhiainen ja Puijon seurakunnan pastori Teemu Voutilainen.

Wihuri kertoi yleisesti Kuopion lähidemokratiamallista, joka on saatu tehtyä liitosmaakuntiin ja joka on tulevaisuudessa tulossa jonkinlaisena versiona kaupunkialueelle. Jauhiainen kertoi Antikkalan tilanteen kehittymisestä ja sen tulevaisuudesta, joka näyttää tällä hetkellä melko hyvältä. Antikkalan rinteestä löytynyt sieniesiintymä saattaa vaikuttaa prosessin pituuteen. Nyt kuitenkin odotetaan ympäristöön liittyvien lupien valmistumista. Pastori Voutilainen esitteli Puijon seurakunnan toimintaa Poukamassa ja Puijonnokan laavulla.

Tapahtumassa saatiin myös kuunnella sopivissa kohdissa elävää musiikkia Kuopion Harmonikkaklubin säestyksellä.

Tapahtuma oli kokonaisuudessaan onnistunut ja asukasyhdistys haluaa kiittää kaikkia siellä vierailleita asukkaita! Saimme muutamia kommentteja suunnitelmista kaupungille tiedoksi vietäväksi. Nyt vain odotellaan vastauksia kysymyksiin, vastauksista informoimme tiedotuskanavissamme.

Tervetuloa myös jatkossa mukaan tapahtumiimme! Ne ovat tärkeitä yhteisöllisyyden lisääjiä sekä tiedon välittäjiä niin asukkaiden keskuudessa kuin kaupunginkin suuntaan.

Katso lisää kuvia kuvagalleriasta.

Makkarat paistumassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *