Kuitenkin poutainen Perinnepäivä

Asukasyhdistyksen sunnuntaina 13.8.2017 järjestämä Perinnepäivä onnistui odotusten mukaisesti, vaikkakin sää oli oikukas sateen ja poudan välillä. Tapahtuma saatiin kuitenkin pidettyä sateelta suojassa, sillä rankkasade alkoi vasta tapahtuman loputtua.

Perinnepäivässä oli monenlaista toimintaa. Tuomiokirkkoseurakunnan kansanlaulukirkko aloitti Naapurinpoikien säestämänä tilaisuuden. Puheenjohtaja Pauli Voutilaisen avauksen jälkeen pussihousukerho ja Soitinyhtye Savonia musisoivat perinnemusiikkia ja -lauluja. Navetassa oli esillä koko ohjelman ajan Hyötykasviyhdistys Kuopion alueosaston perinnejuureksia. Lisäksi oli mahdollista ostaa asukasyhdistyksen arpoja sekä harrastekerhon käsitöitä.

Yhteistyökumppanit tapahtumassa:

  • Kuopion Tuomiokirkkoseurakunta
  • Nilsiän pussihousukerho
  • Soitinyhtye Savonia
  • Hyötykasviyhdistys ry Kuopion alueosasto
  • Naapurinpojat-yhtye

KIITOKSET KAIKILLE YHTEISTYÖTAHOILLE SEKÄ TAPAHTUMASSA VIERAILLEILLE ASUKKAILLE!

Hyötykasviyhdistys Kuopion alueosaston perinnejuuresesittelyä navetassa.

Kuopion Tuomiokirkkoseurakunnan pappi Ilpo Rannankari pitämässä Kansanlaulukirkkoa.

Soitinyhtye Savonian Seppo Kononen.

Nilsiän pussihousukerho laulamassa.

Katso kuvia lisää kuvagalleriasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *