Tätilän tarpeellisuuskyselyn yhteenveto valmis

Asukasyhdistys järjesti Tätilän tarpeellisuutta kartoittavan kyselyn, joka suunnattiin kaikille asukkaille. Myös yhteisöillä ja muilla toimijoilla oli mahdollisuus vastata siihen. Vastauksia tuli yhteensä 64, joista sähköisenä 20 kappaletta. Kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille!

Vastaamisen yhteydessä oli mahdollisuus osallistua myös K-Marketin 20 €:n lahjakortin arvontaan. Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kyselyn tulokset saatetaan kaupungille tiedoksi, jolloin käsityksiä Tätilän tilan vaikuttavuudesta ja tarpeellisuudesta saadaan laajennettua. Kyselystä käy selkeästi ilmi, että Tätilä on tarpeellinen ja se on säilytettävä asukkaiden jonkinlaisessa käytössä. Saimme myös erilaisia kehitysehdotuksia Tätilän tilaan liittyen.

Voit käydä katsomassa ja lukemassa yhteenvedon Toiminta-sivultamme.

Tulemme jatkossa etsimään parempia kyselytyökaluja, jotta kyselyiden tekeminen, niihin vastaaminen ja vastausten analysointi olisivat mutkattomampia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *