Puheenjohtaja Linnan juhliin

Tiedote 23.11.2017

Itä-Puijon asukasyhdistyksen puheenjohtaja, tiedottaja Pauli Voutilainen on saanut kutsun Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavastaanotolle 6. joulukuuta 2017. Suomi 100 -juhlateeman mukaisesti jokaisesta Suomen maakunnasta kutsutaan ”kaksi ansioitunutta nuorta tulevaisuuden Suomen edustajaa” mukaan Linnan juhliin. Voutilainen on toinen nuori edustaja Pohjois-Savosta.

Pauli Voutilainen kuvattuna Tätilässä, Itä-Puijon asukasyhdistyksen kokoontumispaikassa (Kuva: Helena Voutilainen).

Puheenjohtajalle kutsu tuli suurena positiivisena yllätyksenä, jota hän ei osannut odottaa etukäteen. Vaikka kutsu onkin osoitettu hänelle, Voutilaisen mielestä se on kunnianosoitus kaikille yhdistyksessä toimiville henkilöille ja osoittaa arvostusta ruohonjuuritason kansalaistoimintaa kohtaan. Asukasyhdistyksessä toimii monia vapaaehtoisia, jotka tekevät arvokasta työtä asukasviihtyvyyden parantamiseksi.

Voutilainen korostaa toiminnassaan avoimuutta, tasa-arvoisuutta ja kaikkien huomioon ottamista. Asukasyhdistystoiminnassa yhteisöllisyyden ja yhteen kuuluvuuden tunteen ylläpitäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä tehtäessä vapaaehtoistyötä yhteiseksi hyväksi. Koska asukasyhdistys toimii muun muassa tiedonvälityskanavana kaupunkiorganisaatioon päin, toiminta-alueen asukkaiden tavoittaminen ja mukaan saaminen ovat tärkeitä elementtejä onnistuneelle asukasyhdistystoiminnalle ja toiminta-alueen kehittämiselle.

Kutsu Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavastaanotolle 6. joulukuuta 2017 (Kuva: Pauli Voutilainen).

Kutsu Linnan juhliin on hieno ja tärkeä kunnianosoitus kuopiolaista asukasyhdistystoimintaa kohtaan. Itä-Puijon asukasyhdistyksen juuret ulottuvat vuoteen 1994, jolloin yhdistys perustettiin. Vuosia on yhdistykselle kertynytkin kunnioitettavasti ja tulevaisuudessa toimintaa pyritään jatkamaan eteenpäin nykyisenlaisella päättäväisyydellä ja monipuolisuudella.

Teksti: Pauli Voutilainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *