Vuosikokous lähestyy

Asukasyhdistyksen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 25.2.2018 klo 14.30 alkaen Tätilässä (Inkiläntie 7b)

Varsinainen kokouskutsu julkaistaan kaksi viikkoa ennen kokousta, mutta näin etukäteen on hyvä tiedostaa, että nyt on aika lähettää kokouksen Muut asiat –kohtaan ehdotuksia ja ideoita. Jos sinulla on mielessäsi asia, jonka haluat tuoda vuosikokouksen käsiteltäväksi, voit lähettää asian esimerkiksi yhteydenottolomakkella tai hallituksen jäsenille tai osoitteeseen info(at)itapuijo.fi viimeistään kolme viikkoa ennen kokousta.

Asukasyhdistyksen hallituksessa tapahtuu muutoksia ainakin puheenjohtajan tehtävien hoidossa, sillä nykyinen puheenjohtaja lähtee suorittamaan asepalvelusta. Tästä syystä yhdistykselle tarvitaan seuraavaksi kaudeksi uusi puheenjohtaja. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan hallitustoimintaan tai vaikkapa puheenjohtajaksi, tule paikalle vuosikokoukseen. Voit myös kysyä aiheesta lisää nykyiseltä hallitukselta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kommentit on suljettu