Tätilä

Varaustoiminta tauolle

Asukasyhdistyksen toiminnassa mukana olevien vapaaehtoisten määrä on vähentynyt ja tästä johtuen Tätilän varaustoiminta laitetaan tauolle seuraavaan vuosikokoukseen saakka. Vuosikokouksessa päätetään toiminnan mahdollisesta jatkamisesta. Jos vuosikokouksessa todetaan, että edellytyksiä varaustoiminnan jatkamiselle ei ole, toiminta jää toistaiseksi voimassa olevalle tauolle. Tätilässä toimivat kerhot voivat jatkaa toimintaansa normaalisti.

Vuosikokouksen ajankohta julkaistaan vuoden 2021 alkupuolella. Mukaan toivotaan toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä, jotta yhdistyksen toiminta olisi turvattu myös tulevaisuudessa.


Vanha maalaistalo Tätilä

Tätilä on Kuopiossa Inkilänmäellä sijaitseva maalaistalo, jonka pihapiiriin kuuluu yhteensä neljä rakennusta: päärakennus, navetta, sauna sekä riihi. Tätilän historia ulottuu 1800-luvulle saakka.

Asukasyhdistys käyttää Tätilää erilaisten tapahtumien ja asukastilaisuuksien järjestämiseen. Asukastoiminnan lisäksi tiloissa järjestetään yksityistilaisuuksia ja muiden toimijoiden tapahtumia. Tätilä on tarkoitettu ensisijaisesti alueen asukkaiden keskinäistä viihtymistä ja kanssakäymistä varten.

Tätilää ylläpidetään talkoovoimin ja voimme laajentaa asukasyhdistyksen pitämää harrastustoimintaa, mikäli vapaaehtoisia vetäjiä löytyy. Esimerkiksi alueen nuoret voivat halutessaan järjestää toimintaa Tätilän tiloissa.

Tätilän käytössä yhdistyksen oma toiminta on etusijalla. Mikäli vapaata tilaa löytyy, annamme Tätilää myös ulkopuolisille käyttäjille korvausta vastaan. Emme voi antaa pitkäkestoisia varauksia, koska ne rajoittavat asukasyhdistystoimintaa.

Yhteystiedot:
Inkiläntie 7b
70340 KUOPIO

Katso ajo-ohjeet.

Koordinaatit:
E:27534426.35
N:6978786.81


Runsaasti toimintaa

Asukasyhdistys järjestää Tätilässä monipuolisesti erilaisia tapahtumia. Siellä pidetään lauluiltoja ja harrastepäiviä. Lauluilloissa lauletaan tuttuja kappaleita säestyksen kanssa. Harrastepäivänä Tätilässä voi esimerkiksi askarrella tai viettää aikaa keskustellen muiden ihmisten kanssa. Tätilässä järjestetään myös joka syksyinen Perinnepäivä, jonka ohjelmassa on muun muassa kansanlaulukirkko. Tervetuloa tutustumaan erilaisiin tapahtumiin.

Tätilää käyttävät myös muut yhdistykset ja yhteisöt oman toimintansa järjestämiseen. Näitä yhdistyksiä ja yhteisöjä ovat mm.:

  • partiolippukunta Kallan Tiirat
  • Eläkekalastajat
  • Inkilänmäen Martat
  • seurakunta, joka järjestää seurakuntakerhon ja kerran kuukaudessa messun
  • kaupungin avoin päiväkoti
  • kaupungin tuolijumppa ja kesäaikaan puistojumppa.

Näiden yhteisöjen tapahtumien lisäksi Tätilässä järjestetään runsaasti yksityistilaisuuksia.

Harrastepäivänä Tätilässä voi esimerkiksi neuloa.
Harrastepäivänä Tätilässä voi esimerkiksi neuloa.

Kiinnostuitko?

Käy tutustumassa Tätilän varauskäytäntöihin

Käy lukemassa Tätilän ja asuinalueiden historiaa 1700-luvulta alkaen

Kommentit on suljettu