Varauskäytännöt

Asiakirjat


Varaustiedustelut

Tavoitat varaustenhoitajan ma-pe arkipäivisin puhelimitse 044 240 1618. Jos hän ei ole tavoitettavissa, lähetä viesti va­rauspäivätoiveestasi ja lisätiedoista.


Tätilän varauskäytännöt

Tätilä on Kuopiossa Inkilänmäellä (Inkiläntie 7b, 70340 Kuopio) sijaitseva vanha hirsirakennus, jota on mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Tilaan mahtuu enintään 40 henkilöä kerrallaan.

1 VARAUSASIAT JA AVAIN

  • Katso vapaat päivät osoitteesta itapuijo.fi/asukasyhdistys/kalenteri.
  • Varaustenhoitaja on tavoitettavissa ma-pe arkipäivisin vaihtelevasti; puh. 044 240 1618. Jos hän ei ole tavoitettavissa, lähetä viesti va­rauspäivätoiveestasi ja lisätiedoista. Voit käydä katso­massa ti­loja etu­käteen arki­maa­nantaisin klo 13–15 tai sopimuksen mukaan.
  • Varauksia otetaan vastaan 3 kk eteenpäin nykyhetkestä, pois lukien juhla­py­hät. Peruu­tusmaksu on 30 € (peruutus tehdään alle viikko tilaisuudesta). Kaksi päivää ja yli kestä­vistä tilaisuuksista maksut suoritetaan kaksi viikkoa etukäteen.
  • Avaimen ja laskun (sis. ohjeet särkyneiden/kadonneiden astioiden mak­suun) saat ennen ti­laisuuttasi K-market Inkiväärin (Inkilänmäenkatu 24) kas­salta varaajan nimellä varuste­tussa kirjekuoressa. Varaaja on velvollinen korvaamaan kadonneen avaimen.

2 TILAN KÄYTTÖ

  • Tilan käyttöaika on klo 7-21 (yöpyminen kielletty), valmisteluja ei voi tehdä edellisenä päivänä. Asukasyhdistys ei vastaa tiloihin jää­neistä tavaroista. Suunnittele tilaisuutesi niin, että se pysyy käyttöaikarajoissa. Il­moita kiin­teis­tön epäkoh­dat osoitteeseen info (at) itapuijo.fi.
  • Aseta ulkotulet vähintään kahden metrin etäisyyteen raken­teista. Kynttilät ja ulkotulet ovat varaajan omalla vastuulla. Tupa­kointi on sallittu vain ulkona tupa­koin­tipai­kalla. Koti­eläimiä ei saa päästää sisätiloihin.
  • AV-laitteet sekä grilli ja nestekaa­su (grillin käyttö vain ulkona) ovat vuokrattavissa tilaisuu­teen (käyttö varaajan omalla vastuulla). Ilmoita näistä varauksen yhteydessä.

3 KATTAUS

Tilaisuuden jälkeen astiat ja ruokailuvälineet on pestävä, kuivattava as­tiapyyhkeillä ja laitet­tava oi­keille paikoilleen oikeisiin kaappeihin (ovista löy­tyvät mallijärjestykset). Asukasyh­distys tar­kistaa astia­määrät tilai­suu­den jälkeen. Vältä kertakäyttöastioita suuren roskamää­rän vuoksi.

4 SIIVOUS JA YLLÄPITO

Vuokraaja huolehtii tilan loppusiivouksesta. Siivousväli­neet löytyvät keittiön takana olevasta WC:stä. Pyyhi pöydät sekä imuroi lattiat ja järjestä kalusteet oikeille paikoilleen. Perimme sii­vous­mak­sua 70 €, jos lop­pusiivous on laiminlyöty. Laita astianpesukoneeseen vain esi­pestyjä astioita, muista pyyhkiä koneen pohja käytön jälkeen. Toimita roskat ulkorakennuk­sessa oleviin roska-astioihin. Toi­mita tölkit, pullot, pah­vilaatikot tms. itse pois.

5 LOPUKSI

Sammuta valot sekä sähkölaitteet ja sulje ovet sekä ikkunat huolellisesti lähtiessäsi. Talvella vesi­put­killa on jäätymisvaara! Voit antaa palautetta osoitteessa www.itapuijo.fi/ota-yhteytta ja Tätilän pa­perisella palautelomak­keella (palauta eteisen postilaa­tikkoon).

Olen lukenut varauskäytännöt ja sitoudun noudattamaan niitä. Palauta päi­vätty ja allekirjoi­tettu lomake avaimen kanssa Tätilän eteisen postilaatik­koon.

Päiväys: ____.____.20____

______________________________________
Allekirjoitus

______________________________________
Nimenselvennys

Kommentit on suljettu