APOLI kaupunkikävely

Kuopion arkkitehtuuripoliittisen ohjelman laadintaan liittyen järjestetään opastettuja kaupunkikävelyjä, joilla tutustutaan arkkitehtuuriin ja kaupunkirakennustaiteeseen. Kävelyt kestävät noin puolitoista tuntia.

Uutta Pihlajalaakson kaupunginosaa sekä lähiöuudistusta ja joukkoliikennekaupungin suunnittelua esitellään Inkilänmäki – Pihlajalaaksokävelyllä tiistaina 9.8. Oppaina ovat yliarkkitehti Leo Kosonen ja kaavoitusarkkitehti Virpi Lindell. Kierros alkaa klo 18 Itä-Puijon asukasyhdistys ry:n ylläpitämän Tätilä-talon edestä (Inkiläntie 7b).

Tervetuloa mukaan tutustumaan asuinympäristöösi!

APOLI kaupunkikävelyjen esite (PDF)

Lue lisää APOLI-ohjelmasta: https://www.kuopio.fi/web/kaupunkitietoa/kuopion-arkkitehtuuripoliittinen-ohjelma

Näkymä Pihlajalaakson Ruutikellarinkadulle Inkilänmäen rinteeltä, toukokuu 2016. Kuvaaja: Jouni Pekonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *