Toiminnantäyteinen talvitapahtuma

Perjantaina 10.3. järjestetty koko perheen talvitapahtuma keräsi Tätilän pihapiiriin ennätyksellisen kävijämäärän. Lapsiperheitä houkuttelivat paikalla mm. poniajelu sekä paikalla ollut partioteltta, jotka olivat tapahtuman vetonauloja.

Lapset pääsivät poniajelun ja partiolaisten toimintaan tutustumisen lisäksi hiihtämään vastakunnostetulla ladulla sekä laskemaan pulkkamäkeä. Paikalla oli myös seurallisia koiria, jotka viihdyttivät lapsia.

Tapahtuma onnistui asukasyhdistyksen näkökulmasta erittäin hyvin ja myös tapahtumassa vierailleilta henkilöiltä saadun palautteen perusteella voidaan todeta toimintaa olleen tapahtumassa riittävästi. Ensi vuodeksikin voi lähteä rohkein mielin suunnittelemaan talvitapahtumaa.

Kiitokset kaikille tapahtuman järjestelyihin osallistuneille sekä siellä vierailleille henkilöille!

Käy katsomassa kuvagalleriasta tapahtumakuvia.

Talvitapahtuman 2017 osanottoa.

One Comment

  1. Iso kiitos tapahtumasta! Kylläpä piristi koti-äidin päivää ja erityisesti lapsukaisen (2v) <3 Heppa oli ehdoton kohokohta ja kyytiin pääsi vielä 2 kertaa! Koiria oli ihana halatailla ja silittää, pulkkamäkeä laskettiin niin monesti että äiti ei pysynyt enää laskuissa! Unohtamatta tietenkään pillimehua, makkaransyöntiä ja arpajaisia! Teltta oli jännittävä paikka ja renkaitakiin koitettiin tikkuun heitellä.
    Iso kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille! 2h hurahti kuin siivillä. Vielä illalla käytiin pulkkamäkeä laskeskelemassa!

Kommentit on suljettu