Pihlajalaakson korttelileikkipaikka vielä keskeneräinen

Keskeneräisellä Pihlajalaakson korttelileikkipaikalla ei vielä saa oleskella.

Pian valmistuva leikkipaikka syysauringossa.

Pihlajalaakson korttelileikkipaikkaa rakentava Mestar välitti asukasyhdistykselle viestin, että leikkipaikka ei ole vielä valmis eikä siellä keskeneräisyydestä johtuen saa oleskella. Leikkipaikka on kuitenkin hyvää kyytiä valmistumassa eivätkä työt enää ole kovin paljon kesken. Syyslomaviikolla eli kuluvalla viikolla työntekijöiden resurssit menevät muilla tällä hetkellä hiljaisemmilla työmailla mm. koulu- ja päiväkotikohteissa. Korttelileikkipaikan työt jatkuvat syyslomaviikon jälkeen normaalisti.

Puiston arvioiduksi valmistumisajankohdaksi on annettu viikko 44 eli loka-marraskuun vaihde. Asukasyhdistys on valmistautunut leikkipaikan valmistumiseen järjestämällä koko perheen avajaistapahtuman lauantaina 11.11.2017 klo 10-13, laita ajankohta kalenteriisi. Tapahtumaa ollaan tällä hetkellä työstämässä ja siitä tiedotetaan tarkemmin lähempänä (mm. tarkka ohjelma). Tule koko perheen voimin juhlistamaan uuden leikkipaikan valmistumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *