Päivitetty: Kotimyynti-ilta Tätilässä?

TILANNEPÄIVITYS: Tilaisuus ei toteudu johtuen vähäisestä myyjien määrästä.

Asukasyhdistys kartoittaa kiinnostuneita toiminta-alueen asukkaita, jotka haluaisivat tulla Tätilään myymään verkostomarkkinointiin (esim. Tupperware jne.) liittyviä tuotteitaan. Myyjiä mahtuu tilaan yhteensä seitsemän ilmoittautumisjärjestyksessä, eri taustayritysten edustajia. Myyntipaikka on maksuton.

Jos sinulla on kiinnostusta tulla myyjäksi Tätilään keskiviikkona 6.11.2019 klo 15.00-20.00, ota yhteyttä varaustenhoitajaamme, puh. 044 240 1618. Ilmoita lisäksi, minkä yrityksen tuotteita myyt. Myyntipaikat on tarkoitettu yhdistyksen toiminta-alueen (Inkilänmäki, Peipposenrinne ja Pihlajalaakso) asukkaille. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.9.2019 saakka.

Jos saamme kokoon riittävästi myyjiä, kaikille avoin tilaisuus järjestetään yllä olevana ajankohtana.

Kommentit on suljettu